Susijengin pelaajat olivat tositoimissa keskiviikkoiltana eurokentillä. Voitot olivat kiven alla, mutta Carl Lindbomin Juventus nappasi avausvoittonsa Mestarien liigassa.

Euroliigassa Sasu Salinin Malaga joutui tunnustamaan Bambergin paremmakseen niukasti 76-80 (35-39). Bamberg lähti päätösneljännekselle neljän pisteen takaa-ajoasemasta ja näytti ratkaisevan ottelun edukseen nelisen minuuttia ennen loppua repäistyään seitsemän pisteen kaulan. Malaga kuroi eron kuitenkin kiinni reilu minuutti ennen loppua, mutta puristus ei enää riittänyt loppuun saakka, vaan Bamberg kuittasi ottelusta voiton. Salin pelasi ottelussa 12 minuuttia heittäen seitsemän pistettä ja niiden lisäksi hän otti kaksi levypalloa. Malaga on voittanut kolmesta pelistään yhden. Seuraavaksi se kohtaa perjantaina Valencian.

Mestarien liigassa Lindbomin Utenos Juventus juhli lohkovaiheen avausvoittoaan kaadettuaan kotonaan Hapoel Holonin 71-69 (39-32). Lindbom ei pelannut ottelussa. Voitto oli Juventukselle ensimmäinen. Lohkovaihetta on pelattu kolme kierrosta.

Erik Murphyn Nanterre joutui taipumaan Aris Thessalonikin vieraana 62-70 (36-46). Murphy pisti taululle kuusi pistettä ja yhden levypallon reilussa kymmenessä minuutissa. Tappio oli Nanterrelle ensimmäinen kolmessa ottelussa.

Alexander Madsen aloitti USK Prahan kanssa Adria Cupin slovakialaisen Prievidzan vieraana. Praha joutui antautumaan niukasti 73-78 (27-46). Madsen pelasi 25 minuuttia saaden tilastoihin kuusi pistettä, neljä levypalloa, viisi syöttöä ja torjunnan.