Petteri Koposen ja Sasu Salinin joukkueiden tappioputket Euroliigassa saivat ikävä kyllä jatkoa, mutta Roope Ahonen loisti Espanjan LEB Orossa johdattaen joukkueensa kauden avausvoittoon. Tuomas Iisalon, Vesa Vertion ja Lassi Tuovin valmentamat joukkueet sen sijaan liihottavat voittoputkessa.

Barcelona vieraili Olimpia Milanon kotihallissa ja hävisi tiukan taistelun jälkeen 74-78 (39-39).

– Taas paha tappio ja pelasimme huonosti. Itselle ei tullut hirveästi vastuuta tällä kertaa. Sunnuntaina sitten taas voittojen tielle, ottelussa 15 minuuttia, kaksi pistettä, yhden levypallon ja yhden korisyötön tilastoinut Koponen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Barcelonalla on neljästä ottelusta yksi voitto ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Tappion koki myös Salinin Malaga, joka jäi Valencian jyrän alle 53-91 (25-57). Valencia tarjosi tyrmäystippoja jo heti ensimmäisellä neljänneksellä viemällä sen 31-11 eikä Malaga siitä enää toipunut. Salin ahersi kentällä joukkueensa selvästi suurimmat minuutit 24 ja heitti samalla kuusi pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Ahonen nikkaroi 17 pistettä, viisi levypalloa ja yhden syötön, kun hän johdatti Ourensen kauden avausvoittoon Espanjan LEB Orossa. Ourense voitti kotonaan Araberrin selvästi 98-75 (46-34). Ahonen teki erityisen tarkkaa työtä kolmen pisteen viivan takaa upottaen viidestä yrityksestään neljä sisään.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Iisalon ja Vertion koutsaama Crailsheim porskuttaa vahvasti, kun se otti viidennen voittonsa kuudessa pelissä kaatamalla vieraissa Kölnin jatkoajan jälkeen 81-76 (70-70, 43-44). Crailsheim on sarjassa kärkipaikalla tasapisteissä kolmen muun joukkueen kanssa.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy Ulm sen sijaan taipui kotikentällään Hagenille 60-75 (33-31). Ulmilla on kuudesta pelistä yksi voitto.
Ottelutilastot

Ranskan ProA-liigassa Tuovin Gravelines-Dunkerque on saanut kurssinsa käännettyä neljän tappion jälkeen ja kirjautti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa voittaessaan Antibesin 79-66 (39-39).
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland koki kauden avaustappionsa, kun Jämtland hävisi Uumajan vieraana 85-89 (53-52). Nikkarinen uurasti Jämtlandin isoimmat peliminuutit 32,5 heittäen neljä pistettä ja tilastot kaunistuivat myös viidellä syötöllä ja yhdellä levypallolla. Jämtland on voittanut neljästä pelistään kolme ja on sarjassa toisena.
Ottelutilastot