Pyrinnön maajoukkuepelaajille loukkaantumisia – ”Terveystilanne on ollut viikolla hiukan haastava”

Viime kevään Suomen mestari ja syksyn eurokentillä vahvasti aloittanut Joensuun Kataja matkaa lauantaina Pyynikin asiantuntevan yleisön arvioitavaksi. Edellisissä ottelussa Pyrintö on pelannut vahvasti kahta muuta mestarisuosikkia (Seagulls ja Vilpas) vastaan, nyt vuorossa se kolmas.

Katajan saldo Korisliigassa on toistaiseksi 2 voittoa – 2 tappiota. Joensuulaiset aloittivat kauden vakuuttavasti kahdella voitolla, mutta on kompastellut kahdessa viimeisessä pelissään. Tosin kompastelu on ehkä liioittelua, sillä tappiot ovat tulleet laatujoukkueille Vilpas ja Kouvot.

Kataja on pelannut Europe Cupissa hyvin ja johtaa alkulohkoaan puhtaalla pelillä Montenegrolaisen Mornar Barin kanssa. Viimeksi keskiviikkona Kataja otti kovan kotivoiton portugalilaisesta FC Portosta.

Pyrintö pelasi Vilpasta vastaan, tappiosta huolimatta, hyvin ja Seagullseista joukkue kairasi vierasvoiton, vaikkei peli niin nätti ollutkaan. Joukkueen peli on mennyt eteenpäin ja joukkue on valmis haastamaan kenet tahansa.

Murhetta on aiheuttanut lähinnä joukkueen terveystilanne, sillä kaksi joukkueen avainpelaajaa on ollut poissa kokoonpanoista. Topias Palmin alaraajavamma on nyt kuitenkin parantumassa ja hänen pelaamisensa lauantaina on mahdollista. Asian kanssa ei kuitenkaan kiirehditä. Joonas Caven loukkaantui Seagulls-pelissä Helsingissä ja hänen yläraajavammansa vaatii vielä kuntoutusta. Paluuajankohtaa on vielä vaikea arvioida, sillä kuntoutus on edennyt vasta hetken aikaa.

– Vastassa jälleen erinomainen joukkue. Kataja otti hienon kansainvälisen voiton keskiviikkona. Heidän laaja materiaalinsa kestää varmasti tässä vaiheessa kautta useamman pelin viikkorasituksen. Meillä erityishuomio takamieskaksikossa Pitts-Seppälä, jotka ovat olleet alkukaudesta erinomaisia. Hyvän levypallopelaamisen kautta pitäisi päästä juoksemaan aiempaa paremmin, jotta saisimme Katajan puolustusta revittyä auki. Terveystilanne on ollut viikolla hiukan haastava ja emme pääse vielä täydellä kokoonpanolla illan otteluun, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen harmittelee seuran sivuilla.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.