Erik Murphy pelasi pisteiden valossa kauden parhaan pelinsä, kun hän rokotti viimekautista seuraansa Strasbourgia 19 pisteen edestä. Matti Nuutinen oli sitä vastoin Romaniassa hyvässä vireessä ja Saksassa suomalaisvalmentajat pääsivät juhlimaan voittoja.

Nanterre ja Strasbourg kävivät jännittävän taistelun voitosta, joka venyi lopulta toiselle jatkoajalle. Siinä Nanterre oli niukasti vahvempi ja vei voiton 102-100 (94-94, 82-82, 37-39). Pisteiden lisäksi Murphy oli joukkueensa ratkaisuhahmoja, kun nappasi varsinaisen peliajan lopussa hyökkäyslevypallon ja punnersi sen koriin tasoittaen ottelun. Ensimmäisen jatkoajan viime sekunneilla Murphy taasen tarjoili Jamal Shulerille kolmen pisteen paikan ja Shuler käytti sen hyväkseen tasoittaen ottelun. Strasbourgilla oli sekä varsinaisen peliajan, ensimmäisen jatkoajan että toisen jatkoajan viimeisillä sekunneilla mahdollisuus voittoon, mutta Nanterren puolustus hoiti tehtävänsä.

– Iso voitto meille ja hullu matsi. Tuntui todella hyvältä voittaa entistä joukkuetta vastaan, Murphy hehkutti Koripalloliiton tiedotteessa.

Murphy urakoi kentällä 31 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä ja tilastoi myös neljä levypalloa ja yhden syötön. Nanterrella on tilillään viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Nuutinen joutui myös raatamaan jatkoajan, kun Pitesti voitti Romanian liigassa Craiovan 122-112 (97-97, 51-42). Nuutiselle kertyi ottelussa 32 minuuttia, 13 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Nuutisen heittokäsi oli erityisen lämpöisenä, sillä kahdeksasta pelitilanneyrityksestä kuusi päätyi sukasta läpi. Pitesti on aloittanut kauden kolmella voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Carl Lindbom ei ollut Utenos Juventuksen kokoonpanossa, kun liettualaisjoukkue hävisi Mestarien liigan ottelussa venäläiselle Jeniseille 81-85 (38-29). Juventuksella on yksi voitto neljästä ottelusta.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa sekä Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentamana Crailsheim Merlins että Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm ylsivät voittoihin. Crailsheim jätti Heidelbergin vaille mahdollisuuksia voittaen kotikentällään 83-61 (34-25). Ulm kaatoi vieraskentällä Baunach Young Pikesin 67-56 (36-27).

Crailsheim on sarjan jaetulla kärkisijalla kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla. Ulmilla on sen sijaan seitsemästä ottelusta tilillään kaksi voittoa.
Ottelutilastot: Crailsheim-Heidelberg
Ottelutilastot: Baunach-Ulm