Viikon kolmas Ruudun TV-peli: Tappioputkessa vaeltava Cavaliers haastaa Washingtonin

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Cleveland Cavaliers pääsi viime kaudella lähelle sitä suurinta, mutta Golden State Warriors osoittautui lopulta liian vahvaksi. Nälkää ei siis puutu, mutta alku on ollut tulosten valossa heikko. Cavaliers on itäisen konferenssin kolmanneksi viimeinen kolmella voitolla, viidellä tappiolla ja neljän pelin tappioputkella.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Ruutu-palvelun viikon kolmannessa TV-ottelussa Cavaliers matkustaa Washington Wizardsin vieraaksi. Kotijoukkueen kausi on alkanut hieman mukavammin: Sarjasijoitus seitsemän idässä on irronnut neljällä voitolla ja kolmella tappiolla, jälkimmäisistä yksi jatkoajalla.

Wizardsin miehistöstä kannattaa seurata seuraavia pelaajia. Marcin Gortat johtaa joukkueen levypallotilastoa keskiarvolukemalla 10,1. 33-vuotias puolalainen on monipuolinen pelaaja, joka tekee niin arvokkaita koreja, kuin myös estää niitä tehokkaasti omassa päädyssä.

Otto Porter Jr. heittää kolmoset koriin 51,7% todennäköisyydellä, suorittaa 2,7 pallonriistoa peliä kohden ja on vieläpä joukkueen kolmanneksi tehokkain pisteiden tekijä 18,7 pisteen keskiarvolla.

Bradley Bealia lienee tarpeetonta edes mainita. 196-senttinen takamies on Wizardsin paras pistemies, joka tekee 22,4 pistettä ottelua kohden. Hänet tehonsa tullaan huomaamaan ilman tarkempaa seuraamistakin.

Cavaliersin avainhahmot eivät esittelyjä kaipaa. LeBron James tekee pisteet, syöttää korit ja blokkaa vielä vastustajan yritykset tehokkaimmin koko joukkueesta. Kevin Love napsii levypallot 11,4 keskiarvolla.

Cavaliersin nipusta löytyy laatua enemmän kuin riittävästi. Päävalmentaja Tyronn Luen on saatava vapautettua joukkue takalukosta ja peli virtaamaan selkärangasta. Kun tämä tapahtuu, tulokset seuraavat varmasti.

Tässä piilevät myös ottelun ratkaisevat kysymykset. Saavatko Cavaliersin tähdet tarvittavia onnistumisia lukon aukaisemiseen? Pystyvätkö esimerkiksi Tristan Thompson ja Kyle Korver nostamaan tasoaan ja tarjoamaan tarvittavaa tukea Lovelle ja LeBronille?

Washington Wizards – Cleveland Cavaliers suorana Ruutu-palvelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 01:00 alkaen.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS