Lauantai-iltana NBA-herkkua parhaaseen katseluaikaan – Lännen kärkikamppailu suorana Ruudussa

© Kuva: Getty Images

Ruutu-palvelun viikon neljäs suora lähetys tulee suomalaisille NBA-faneille parhaaseen mahdolliseen aikaan – eikä kyseessä ole mikä tahansa ottelu. Seitsemästä pelistään viisi voittanut ja kaksi hävinnyt, läntisen konferenssin ykkönen, Los Angeles Clippers saa vastaansa viisi voittaneen ja kolme hävinneen, lännessä neljäntenä olevan, Memphis Grizzliesin.

Grizzliesillä on alla kaksi pienen marginaalin tappiota Orlando Magicille ja Charlotte Hornetsille. Clippers taas sai kahden pelin orastavan tappioputkensa poikki edellisessä ottelussaan, kun se voitti Dallas Mavericksin 119-98.

Clippersin joukkueesta on syytä seurata ainakin kahta herraa. Blake Griffin on joukkueen hyökkäyspelin keihään kärki. 22,9 pistettä ottelua kohti tekevä iso laitahyökkääjä kuuluu liigan suurimpiin tähtiin, eikä jää pelissä varmasti huomaamatta. Griffin myös syöttää joukkueestaan eniten, 4,7 ottelua kohden.

DeAndre Jordan ottaa levypallot 15,3 keskiarvolla. Jordania pidetään sarjan yhtenä parhaista levypallojen poimijoista ja tilastot aiemmilta vuosilta tukevat tätä väitettä. Myös erinomaisena riistäjänä tunnettua Jordania on verrattu sarjan yhteen kaikkien aikojen puolustajista, Hall of Fame -sentteriin, Bill Russelliin.

Grizzliesin puolelta katse kiinnittyy Marc Gasoliin. 32-vuotias espanjalainen on NBA:ssa vaikuttavan veljesparin toinen osapuoli, joka veljensä Pau Gasolin tavoin kuuluu liigan ehdottomaan eliittiin. Sentteri tekee 20,4 pistettä, ottaa 9,6 levypalloa ja 1,9 blokkia keskimäärin ottelua kohden. Joka puolella kenttää loistava maailmanmestaruuden ja kaksi olympiahopeaa voittanut Gasol on Grizzliesin pelin sielu.

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies lauantaina 4.11. suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa kello 21.30.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.