Sasu Salinin ja Petteri Koposen joukkueet kokivat ikävät tappiot Euroliigassa. Erik Murphyn ja Jamar Wilsonin Nanterren vahva meno sai sen sijaan jatkoa Mestarien liigassa.

Malagan ja Zalgiriksen ottelussa nähtiin todellista draamaa, kun ensin varsinaisella peliajalla Malagan Ray McCallum nosti joukkueen tasoihin kolme sekuntia ennen loppua ja toisti tempun jatkoajalla, kun peliä oli jäljellä kaksi sekuntia. Zalgiris pelasi aikalisän jälkeen pallon Edgaras Ulanovasin käsiin, joka upotti kakkosen sukkaan summerin soidessa. Näin Zalgiris ryöväsi pisteet 85-83 (72-72, 41-34)-voitolla. Salin urakoi 35,5 minuuttia ja heitti kuusi pistettä, otti yhden levypallon, antoi kuusi syöttöä ja riisti pallon kolmasti. Malagalla on seitsemästä ottelusta kolme voittoa.
Ottelutilastot

Koposen Barcelona tarjosi Bambergille vieraskentällä tyrmäystippoja heti avausneljänneksellä voittamalla ensimmäisen kymmenminuuttisen peräti 38-12. Bamberg ei kuitenkaan luovuttanut, vaan aloitti toisella neljänneksellä takaa-ajon ja nousi jo tauolle lähdettäessä 12 pisteen päähän. Päätösneljänneksellä saksalaiset nousivat kuitenkin rinnalle ja ohi voittaen ottelun 84-81 (37-49). Koponen pääsi kentälle seitsemäksi minuutiksi ja sai kasaan yhden levypallon ja yhden syötön. Barcelonalla on seitsemästä pelistä kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Wilsonin ja Murphyn Nanterre voitti kotikentällään puolalaisen Zielona Goran 95-82 (48-33). Murphy kuului joukkueen aloitusviisikkoon ja neljässä minuutissa hän tilastoi kaksi pistettä. Wilson sen sijaan hääri kentällä 26 minuuttia ja avitti joukkuettaan kahdeksan pisteen, neljän levypallon, peräti yhdeksän syötön ja kolmen riiston edestä. Ei siis ihme, että Nanterren päävalmentaja Pascal Donnadieu kehui hiljattain joukkueeseen liittynyttä Wilsonia ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Hän on erinomainen sekä kentällä että sen ulkopuolella, Donnadieu suitsutti.

Nanterre johtaa nyt D-lohkoa viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Carl Lindbom jäi ilman peliaikaa, kun Utenos Juventus hävisi Oldenburgin vieraana 95-102 (51-44). Juventuksella on Mestarien liigassa kaksi voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Matti Nuutisen Pitesti jatkoi vahvaa alkukauttaan ja nousi sarjakärkeen voittamalla Dinamo Bukarestin selvällä 89-58 (40-36)-voitolla. Nuutinen oli jälleen hyvässä iskussa 11 pisteellä, neljällä levypallolla, yhdellä syötöllä ja riistolla. Pitestillä on kuudesta pelistä viisi voittoa ja pitää jaettua sarjapaikkaa.
Ottelutilastot

Antto Nikkarisen Jämtland joutui urakoimaan kaksi jatkoaikaa ennen kuin sai selätettyä Södertäljen 103-100 (91-91, 80-80, 44-36). Nikkarinen jäi 17 minuutissa pisteittä, otti kolme levypalloa ja antoi kuusi syöttöä. Jämtland on neljällä voitolla ja kolmella tappiolla sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha otti 70-66 (29-34)-voiton Usti nad Labemia vastaan. Madsen häikäisi jälleen monipuolisuudellaan, kun hän 32 minuutissa tilastoi 12 pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja kaksi torjuntaa. Prahalla on seitsemästä ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot