Annika Holopainen palasi pelikentille lievän alaraajavamman jälkeen, kun Wasserburg kohtasi EuroCupin ottelussa vieraskentällä Reyer Venetsian. Kotijoukkue juoksi ottelussa 67-51 (35-16)-voittoon.

Italialaisten vahva puolustuspelaaminen piti Wasserburgin ensimmäisellä puoliajalla pinteessä ja Venetsian johto oli parhaimmillaan 22 pistettä. Toisella puoliajalla Wasserburg petrasi esityksiään ja pääsi päätösneljänneksellä jo näköetäisyyden päähän kuuden pisteen päähän, mutta sen jälkeen kotijoukkue repäisi 16-0-jakson ja ratkaisi ottelun.

– Häviö harmittaa aina, mutta vastassa oli kova vastus, joka on voittanut Euroliigan tason joukkueita tänä vuonna. Mielestäni puolustimme ottelussa kohtalaisesti, muttemme saaneet hyökkäyspeliämme kunnolla käyntiin ja 26 pallonmenetystä on aivan liikaa tämän tason joukkuetta vastaan, ottelussa kaksi pistettä ja yhden levypallon tilastoinut Holopainen harmitteli Koripalloliiton tiedotteessa.

Wasserburg on lohkossaan kolmantena kahdella voitolla ja kolmella tappiolla. Se on tasapisteissä sveitsiläisen Fribourgin kanssa ja joukkueet kohtaavat ensi viikolla toisensa Wasserburgin kotikentällä ohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Lohkosta etenee jatkoon kaksi parasta joukkuetta.

– Tästä pitää oppia ja tulla valmiimpana peliin ensi viikolla, kun pelaamme pääsystä jatkoon Fribourgia vastaan.