Yhdysvaltojen miesten yliopistosarjassa NCAA:ssa Fiifi Aidoon Grand Canyon jatkaa voittamattomana. Kuluvalla viikolla voittoihin Atlantin takana ylsivät myös Shawn Hopkinsin Troy, Remu Raitasen San Francisco ja Joonas Tahvanaisen Utah Valley.

Aidoon Gran Canyon rallatteli neljänteen peräkkäiseen voittoonsa, kun Norfolk State jäi Grand Canyon jalkoihin loppunumeroin 60-85 (22-37). Aidoo heitti kahdeksassa minuutissa yhden pisteen vapaaheitosta, noukki yhden levypallon ja jakoi yhden syötön.

Hopkinsin Troy hävisi maanantaina niukasti toisen puoliajan loppukirillään NCAA:n monivuotiselle eliittijoukkueelle Kentuckylle 62-70 (25-41). Aloitusviisikossa pelannut Hopkins repi kaksi levypalloa viidessätoista minuutissa.

Keskiviikkona Troy palasi takaisin voittojen tielle päihittämällä ETSU:n 73-65 (32-25). Hopkins oli jälleen aloitusviisikossa kirjauttaen kaksi pistettä, yhden levypallon ja syötön viidessätoista minuutissa.

Edon Maxhunin Long Beach State hävisi selkeästi West Virginialle 62-91 (30-47). Maxhuni jäi pisteittä 16 peliminuutissa, mutta haki yhden levypallon, jakoi syötön ja riisti kerran.

Aloitusviisikossa pelanneen Oskar Michelsenin Davidson hävisi toisella puoliajalla karanneelle Nevadalle 68-81 (29-31). Michelsen jäi ilman pisteitä kahmien kolme levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Tomas Murphyn Northeastern jäi jo ensimmäisellä puoliajalla Buckeyesin jalkoihin numeroin 55-80 (17-47). Murphyn saldo oli kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja yksi syöttö kuudessatoista minuutissa.

Samuli Nieminen ja Stephen F. Austin kärsivät kauden ensimmäisen tappionsa, kun Mississippi State oli vahvempi loppunumeroin 75-80 (40-32). Nieminen operoi kolme pistettä, yhden levypallon ja syötön kuudessatoista minuutissa.

Remu Raitasen San Francisco löylytti selvin numeroin 55-78 (19-45) Sonoma Statea. Raitanen säkitti kaksi pistettä viidessätoista minuutissa.

Myös Joonas Tahvanaisen Utah Valley voitti ylivoimaisesti, kun utahilaiset kaatoivat Eastern Oregonin 52-97 (24-57). Tahvanainen ansaitsi 18 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili kaksi pistettä ja neljä levypalloa.