Chicago Bulls

@chicagobulls
“Bobby & me, and the team, we’re doing what we’re supposed to do and being professional” - Mirotic

Chicago Bulls

@chicagobulls
“We are teammates. We’re fighting for this team. We’re going to do what we need to do to make it work.” - Mirotic on his relationship with Portis.

Chicago Bulls -pelaajat Bobby Portis ja Nikola Mirotic ovat olleet pitkin alkukautta otsikoissa taannoisen tappelunujakkansa jäljiltä. Portisin lyömäksi joutunut ja pahasti kasvonsa loukannut Mirotic ilmoitti alkuvaiheessa jo moneen otteeseen, ettei tule joukkueessa enää pelaamaan, mikäli Portis jatkaa joukkueessa.

Ääni kellossa on kuitenkin muuttunut, sillä Mirotic asteli nyt median eteen ja montenegrolais-espanjalaisen sanat huokuivat sovintoa ja rauhaa, kuten yllä olevat tviitit aiheesta kertovat.

Mirotic on palannut joukkueen harjoituksiin, mutta pelikunnosta ei ole vielä tietoa.

– Olen erittäin iloinen saadessani palata joukkueeseen. Olen positiivinen ja odotan innolla pääseväni pelaamaan jälleen, Mirotic lisäsi Chicago Bullsin Twitter-tilin mukaan.

Myös kysymykseen Lauri Markkasesta ja mahdollisesta peliajan jakautumisesta laitahyökkääjä suhtautui myönteisesti.

– Lauri pelaa erittäin hyvin juuri nyt ja olen iloinen hänen puolestaan. Sillä ei ole merkitystä, olenko minä avausviisikossa vai en. Minulle on kyse vain toipumisesta ja koripallon pelaamisesta jälleen.

Lähde: Chicago Bullsin Twitter