Petteri Koponen tehokkaana Euroliigassa, Sasu Salinille kirvelevä tappio – ”Pakka hajosi vähän”

© Kuva: fiba.com

Petteri Koposen vahva heittovire sai jatkoa, kun Barcelona kohtasi Euroliigan ottelussa Moskovan TsSKA:n. Koposen hyvästä iltapuhteesta huolimatta Barcelona koki tappion kuten myös Sasu Salinin Malaga.

Koponen heitti hyvällä prosentilla 10 pistettä Barcelonan taipuessa TsSKA:n vieraana 78-92 (39-44). Koponen linkosi kolmasti sekä kahden pisteen että kolmen pisteen heiton ilmaan ja molempia meni kaksi sukasta läpi. Lisäksi Koponen ruokki joukkuekavereitaan kolmella syötöllä. Barcelona on voittanut kymmenestä ottelustaan neljä.
Ottelutilastot

Malaga piti Panathinaikosin kolme neljännestä pinteessä Ateenassa, mutta päätösneljänneksellä kotijoukkue oli vahvempi vieden ottelun nimiinsä lopulta 82-71 (32-35).

– Hyvää taistelua. Pärjäsimme levypalloissa hyvin. Viimeisellä neljänneksellä pakka hajosi vähän ja siinäpä se, Salin harmitteli ottelun jälkeen.

Salin jäi yhdeksässä minuutissa pisteittä, mutta tilastoihin kirjattiin kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Malaga saldo on kymmenen ottelun jälkeen kolme voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque kaatoi vieraskentällä Hyeres-Toulonin 88-74 (44-29). Voitolla Gravelines-Dunkerque nosti voittoprosenttinsa positiiviseksi kuudella voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Alexander Madsen oli lähellä tupla-tuplaa, kun hän tilastoi 10 pistettä ja yhdeksän levypalloa USK Prahan taipuessa Opavan vieraana 74-95 (36-39). Madsenin tilastot karttuivat myös kahdella riistolla, yhdellä torjunnalla ja yhdellä syötöllä. Prahalla on yhdeksästä pelistä viisi voittoa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.