Seagullsille huippuvahvistus – Susijengin tähti tekee paluun Korisliigaan

© Kuva: fiba.com

Helsinki Seagulls on solminut sopimuksen Carl Lindbomin kanssa. Sopimus on alustavasti yhden kuukauden mittainen ja tilanne arvioidaan yhdessä pelaajan kanssa vuoden vaihteessa.

Gullsissa kolme kautta pelannut Lindbom siirtyi kauden alussa liettualaisen Juventuksen riveihin. Maajoukkuetauon aikana Lindbom jäi kuitenkin Suomeen yhteisymmärryksessä tehdyn sopimuksen purkamisen jälkeen.

Lindbom tuo Gullsin isoon päähän paljon kaivattua apua, sillä Tuukka Kotti on toistaiseksi poissa kokoonpanosta maajoukkueessa kärsityn loukkaantumisen vuoksi. Gulls pelaa myös ainakin muutaman ottelun ilman niin ikään maajoukkueessa loukkaantunutta Antti Kanervoa, joten Lindbomin saaminen kokoonpanoon oli äärimmäisen tärkeää.

Lindbom viimeisteli viime kaudella Korisliigassa 10,4 pistettä ja otti 5,2 levypalloa vajaassa 27 minuutissa ottelua kohden.

Gullsin seuraava ottelu on jo tiistaina 5.12. Nokialla. Lindbomin paluu Kisahallin parketille nähdään 15.12. ottelussa, jossa palkitaan myös kaikkien aikojen eniten SM-runkosarjaotteluita pelannut Timo Heinonen.

Lähde: Seagullsin tiedote


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.