Karhu katkaisemaan Espoo Unitedin voittoputkea – ”Meidän tehtävänä on pysäyttää tuo lento”

Karhubasket (10 voittoa/6 tappiota) pelaa keskiviikkona viimeisen kotiottelun ennen joulutaukoa. Samalla päättyy Karhubasketin neljän perättäisen kotiottelun putki. Vieraaksi saapuva Espoo United (9/7) etenee komeassa seitsemän ottelun voittoputkessa, ja on noussut sarjataulukossa jo viidenneksi.

Karhubasketin valmentaja Jussi Laakso lienee keskiviikon kamppailusta sivussa, sillä mieheltä leikattiin umpisuoli pois viime sunnuntaina. Janne Koskimies siis toimii joukkueen käskijänä. Näillä näkymin Karhubasket pääsee peliin täydellä kokoonpanolla, sillä edellisestä ottelusta poissa ollut Samuli Vanttaja on toipunut flunssasta.

– Todella kovassa vireessä ja seitsemän ottelun voittoputkessa lentävä Espoo United saapuu lakeuksille, Jussi Laakso ennakoi Karhun sivuilla.

– Coach Neva, kokeneen Jeb Iveyn johdolla, ovat saaneet joukkueen pelaamaan vauhdikasta, työteliästä ja kaukoheittovoimaista koripalloa. Meidän tehtävänä on pysäyttää tuo lento ja katkaista heidän voittoputkensa. Tempo, jolla pelasimme Katajaa vastaan, oli oikeanlaista ja jos jatkamme samaan malliin, meillä on täysi mahdollisuus voittaa ottelu. Yksi hieno yksityiskohta on se, että pääsemme otteluun todennäköisesti täydellä rosterilla, johon ei olla hetkeen päästy. Allekirjoittanut melko varmasti puuttuu ottelusta, mutta pelaajat ja Janne osoittivat Katajaa vastaan, ettei joukkue yhtä pukuhessua kaipaa. EU:n kaukoheittopelin tyrehdyttäminen ja levypallot tärkeässä roolissa, Laakso painottaa.

Lähde: Karhun kotisivut


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.