Fiifi Aidoo ja Grand Canyon pelasivat miesten NCAA:ssa kaksi ottelua kuluvalla viikolla, joista ensimmäinen päättyi voittoon ja toinen tappioon tuplajatkoajan jälkeen. Joonas Tahvanaisen Utah Valley taas nappasi ylivoimaisen voiton Bethesdaa vastaan.

North Carolina Central Universityä vastaan Grand Canyon johti peliä 32 minuuttia, mutta vierasjoukkue pysyi mukana aivan viimeisille minuuteille asti. NCCU:lla oli mahdollisuus tasoittaa peli 14,9 sekuntia ennen loppua, mutta vapaaheitto meni ohitse Grand Canyonin railakkaan kotiyleisön mylviessä.

Grand Canyon voitti ottelun lukemin 59-64 (30-38) Aidoon pelatessa aloitusviisikossa 20 minuuttia tehtaillen kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston.

Keskiviikkona Grand Canyonilla on viljalti mahdollisuuksia voittoon asti, mutta kehnon heittopelin myötä ”Lopes” joutui tyytymään 80-85 (36-30, 63-63, 69-69) -tappioon. Aidoo pelasi 12 minuuttia heittäen kolme pistettä, repien yhden levypallon, tarjoillen yhden syötön ja riistäen kerran.

Tahvanaisen Utah Valley jyräsi Bethesdan 44-106 (23-45) tehden peräti 61 pistettä toisella puoliajalla. Tahvanainen sai peliaikaa 12 minuuttia, joiden aikana hän kirjautti neljä pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden torjunnan.