LeBron James: ”Haluan näyttää esimerkin, että yli 30-vuotias voi dominoida myös tulevaisuudessa”

© Kuva: Getty Images

Maailman tämän hetkeen parhaana koripalloilijana pidetty LeBron James puhui medialle ennen Utah Jazz -ottelua, jossa hän teki uransa 60. tripla-tuplan tehoilla 29/11/10. Supertähti haluaa omien sanojensa mukaan rikkoa muotin, jonka mukaan yli 30-vuotias pelaaja ei voisi dominoida NBA:ta.

– Täytän 33 muutaman viikon päästä. Tämä on 15. kauteni NBA:ssa ja pelini tuntuu paremmalta kuin koskaan aiemmin. Haluan nauttia tästä loppuun asti, LeBron sanoi ESPN.comin mukaan.

– Toivottavasti pystyn rikkomaan muotin, jotta seuraava kaveri pystyy ansaitsemaan 200 tai 300 miljoonaa dollaria 33-vuotiaana. Olen tosissani. Te nauratte, mutta minä en pelleile. Tämä on se muotti, jota yritän rikkoa. Ei ole kyse vain minusta, se on myös seuraavalle sukupolvelle, LeBron julisti.

LeBron on koko sarjan pistetilastossa kolmantena 28,1 pisteellä per ottelu. Edellä ovat vain Giannis Antetokounmpo (29,8) ja kärjessä oleva James Harden (31,5). Hän on 9,1 syötöllä niin ikään sarjan kolmas Hardenin ja Oklahoman Russell Westbrookin takana.

– Voin hyvin. Tämä on 15. kauteni, mutta tämä on yksi parhaista vuosista mitä minulla on ollut  ja haluan vain jatkaa sitä. Haluan rikkoa nuorempia pelaajia varten väitteen, jonka kuulen usein: ”OK, paras vireesi on takana kun täytät 31” tai ”12. kaudella NBA:ssa pelaat parasta koripalloasi”.

Arvokkaimman pelaajan palkinnon voittamiselle James ei laita suurinta painoarvoa.

– Joukkueen menestys on aina numero yksi, mutta jos sen mukana pystyy saavuttamaan joitain henkilökohtaisia palkintoja tai saavutuksia, se merkitsisi minulle paljon, James myönsi.

Lähde: ESPN


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.