Sunnuntain ja maanantain välisen NBA-kierroksen viisi parasta hetkeä tarjoavat LeBron Jamesin syöttöätaitoa, Andre Drummondin ja Jarrett Allenin donkit sekä Victor Oladipon kahden käden alley-oopin.

Näiden lisäksi nähdään myös Sacramento Kingsin ”buzzerbeater”, jossa hyökkäys lähtee liikkelle 0,8 sekuntia ennen neljänneksen loppua syntyneestä Toronto Raptorsin DeMar DeRozanin upottamasta korista. Miten mahdollista? No, katso itse.

NBA jatkuu maanantain ja tiistain välisenä yönä peräti kymmenen ottelun kierroksella, joka pitää sisällään muun muassa Chicago Bullsin kotiottelun Philadelphia 76ersia vastaan. Lisäksi kierroksen kruunujalokivenä on Ruudun suoran ottelulähetys aamulla 05:30 ottelusta Los Angeles Lakers – Golden State Warriors, jossa Kobe Bryantin paita nousee Staples Centerin kattoon.