Video: Bulls ja Markkanen nautiskeli seitsemännen voiton putkeen

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls ratkaisi ottelun Orlando Magicia vastaan aikaisin ja seilaili helpohkoon 112-94-voittoon. Markkasen heittopeli yskähteli hänen tehdessä yhdeksän pistettä ja kahmiessa viisi levypalloa.

Bullsilla oli kaikki mahdollisuudet tappaa peli jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta raajarikkoinen Magic pyristeli perässä kymmenessä pisteessä. Lopullinen ero tuli kolmannella neljänneksellä, kun iloisesti hyökännyt Bulls vetäisi eron kahteenkymmeneen pisteeseen.

Jo ensi yönä uudestaan pelaava Bulls jakoi minuutteja laajasti, kun yksikään pelaaja ei ylittänyt 30 peliminuutin rajaa. Markkanen aloitti pelin viisikossa ja pelasi 19 minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa yhdeksän pistettä, viisi levypalloa ja yhden torjunnan. Kymmenestä pelitilanneheitostaan Markkanen upotti kolme, mutta jokainen neljästä kolmosesta meni harakoille.

Bullsin parhaat pistemiehet olivat Denzel Valentine (16/10/5 syöttöä), Kris Dunn (15/6/7) ja Nikola Mirotic (15/10). Magicin pistekärki oli Nikola Vucevic (18/10/5).

Bulls palaa sorvin ääreen jo ensi yönä, kun chicagolaiset matkustavat Clevelandiin kohtaamaan Cavaliersin.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.