Houston Rockets hävisi perjantain ja lauantain välisenä yönä Los Angeles Clippersille kotikentällä 118-128. Joukkueen pitkää 14 ottelun voittoputkea on nyt seurannut kaksi peräkkäistä tappiota, sillä se hävisi edellisessä ottelussaan Los Angelesin toiselle joukkueelle, Lakersille.

James Hardenista tappiot eivät ole jääneet kiinni. MVP-ehdokas tulitti ensin Lakersia vastaan 51 pistettä ja nyt Clippersiä vastaan saman verran. Harden on ensimmäinen pelaaja sitten Kobe Bryantin, joka on pystynyt peräkkäisissä otteluissa tekemään yli 50 pistettä. Bryant takoi yli 50 paunan hirmurajan maaliskuussa 2007 neljässä ottelussa peräkkäin.

Kyseiseen tilastoon on pystytty viimeisen kahden vuosikymmenen aikana vain neljä kertaa. Antawn Jamison Golden Statelle joulukuussa 2000 ja Allen Iverson 76ersille joulukuussa 2004. Heitä ennen ainoat 50 pisteen peräkkäisiin iltoihin pystyneet pelaajat olivat Knicksin Bernard King helmikuussa 1984 ja itse Michael Jordan, joka nakutti vähintään 50 pistettä kolme iltaa peräkkäin huhtikuussa 1987.

ESPN.comin mukaan, Harden on ensimmäinen pelaaja, joka on hävinnyt peräkkäiset 50 pisteen illat sitten Wilt Chamberlainin kaudella 1962-1963, joka hävisi jokaisen ottelun kolmessa erillisessä kolmen pelin pisteputkessa.