Susijengin laituri siirtyy Kroatiaan – ”Halusin tarttua tähän mahdollisuuteen”

© Kuva: fiba.com

Susijengissäkin loistavasti tänä vuonna esiintynyt Carl Lindbom oli kuukauden mittaisella sopimuksella tuuraamassa maajoukkueloukkaantumisten vuoksi sivussa olleita Tuukka Kottia ja Antti Kanervoa. Hieman ennen sopimuksen päättymistä Lindbom sai tarjouksen Kroatiasta. Uuden seuran KK Osijekin kanssa on tehty sopimus kauden loppuun asti ja Lindbom on jo matkalla Kroatiaan.

Kuukauden mittainen sopimus toimi molempien osapuolten osalta erinomaisesti.

– Haluan kiittää Mikko Larkasta ja koko Seagullsin organisaatiota kuluneesta kuukaudesta. Tämä kuukausi oli onnistunut molemmin puolin ja kun sain tarjouksen Kroatiasta, halusin tarttua tähän mahdollisuuteen. Kiitos Gullsille siitä, että ovat olleet ymmärtäväisiä ja antavat minun tarttua mahdollisuuteeni muutaman päivän etuajassa. Tämä kertoo siitä, miten he ajattelevat pelaajiensa parasta ja siitä luottamussuhteesta, joka on rakentunut meidän välille vuosien aikana. Toivotan paljon tsemppiä kauteen ja fanittelen Kroatiasta, Lindbom kertoo Seagullsin tiedotteessa.

Lindbom oli tärkeä tuuraaja lyhyen pestinsä ajan ja Gulls voitti tänä aikana kuudesta ottelustaan peräti viisi. Heittovoimainen laituri kirjasi otteluissa keskiarvoikseen 10,2 pistettä ja 4,2 levypalloa reilun 20 minuutin peliajalla. Paluu Seagullsiin huipentui eiliseen voitto-otteluun paikalliskamppailussa Espoo Unitedia vastaan. Kotijoukkue voitti kuumaverisen kamppailun täpötäydessä Töölön Kisahallissa lukemin 90-81 Lindbomin viimeistellessä 10 pisteen ja 7 levypallon tehot.

Päävalmentaja Mikko Larkas kiittelee onnistuneesta yhteistyöstä.

– Hankalan alkukauden jälkeen oli ilo auttaa Callea ja tietysti samalla hän auttoi meitä, kun Antti ja Tuukka ovat pois. Oli alusta asti selvää, että Calle tähyää ulkomaille. Meidänkin tavoitteemme oli auttaa häntä tässä tavoitteessa. Tarjous tuli ja uusi mahdollisuus uran käynnistämiseen ulkomailla. Olen iloinen ja ylpeä Callen puolesta. Hän on kehittynyt pelaajana edelliskaudesta ja vaikean alkukauden jälkeen toivon, että saimme pumpattua mieheen hieman lisää itseluottamusta. Toivon kaikkea parasta Callelle Kroatian valloitukseen.

Lähde: Seagullsin tiedote


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.