Taru Tuukkasen Zaragoza päätti vuotensa voittoon Espanjan liigassa. Zaragoza lähtee ensi vuoteen hyvistä asetelmista, sillä joukkue on sarjassa neljäntenä.

Muiden Euroopassa pelaavien suomalaisten viettäessä hyvin ansaittua lepohetkeä peleistä, Tuukkanen ahkeroi loppuvuonna vielä kahdesti. Jouluaaton aattona Zaragoza hävisi kotonaan sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Gironalle 59-74 (32-41). Tuukkanen pelasi ottelussa 25 minuuttia tilastoiden seitsemän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Lauantaina Zaragoza palasi voittojen tielle ottamalla tärkeän voiton kukistamalla sarjassa edellään olevan Uni Ferrolin 75-65 (31-41). Zaragoza vei päätösneljänneksen peräti 26-9 ja nousi komeasti tappioasemasta voittoon. Tuukkanen oli jälleen joukkueensa kantavia voimia tilastoiden 24 minuutissa 11 pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Zaragoza lähtee vuoteen 2018 sarjan neljänneltä sijalta saldonaan yhdeksän voittoa ja viisi tappiota.