Uudenvuodenaattoiltana Ruudussa: Jatkuuko Markkasen huippuvire Washingtonissa?

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Onko parempaa tapaa siirtyä vuoteen 2018 kuin Suomen kirkkaimman koripallotähden suoritusten lomassa? Chicago Bulls matkaa Washington Wizardsin vieraaksi ja sunnuntai-iltana kello 22:30 käynnistyvä ottelu on Ruutu-palvelun suora lähetys.

Molemmat joukkueet kuuluvat NBA:n kuntopuntarin parempaan päähän. Ne ovat voittaneet viimeisestä viidestä ottelustaan kolme. Wizards on idän kuudentena voittotilastolla 20-16 ja Bulls 11. sijalla 13 voitolla ja 22 tappiolla. Viimeisen 12 pelin ajalta yhdelläkään NBA-joukkueella ei ole niin hyvä voittoprosentti kuin Chicagolla. Tilastoa on melkeinpä vaikea uskoa, sillä kuukausi sitten joukkue operoi vielä voittosaldolla 3-20.

Bullsin kelkka kääntyi Nikola Miroticin paluun jälkeen. Montenegrolais-espanjalainen on ottanut joukkueen tehopelaajan viitan ja johtaa sisäistä pistetilastoa 18,1 paunan keskiarvolla. Joukkue ei ole enää muutaman pelaajan tehojen varassa, vaan myös vaihtopenkiltä löytyy ottelun ratkaisuun kykeneviä pelaajia. Yhtä tällaista odotetaan vielä palaavaksi sairastuvalta, kun pelintekijä Zach LaVine toipuu polvivammastaan, ja tulee takuulla helpottamaan myös Lauri Markkasen pelaamista.

Wizardsilla on alla maukas voitto Houston Rocketsista, yhdestä sarjan parhaista joukkueista. 14,9 pisteen keskiarvolla pelaava Otto Porter Jr. teki ottelussa tehot 26/6/7, kun Washington voitti James Hardenin johtaman Rocketsin 121-103. Porter on myös tehnyt jokaisessa viimeisessä neljässä ottelussa yli 15 pistettä ja kuuluu Washingtonin kuumimpiin pelaajiin.

Washingtonin yksi terävimpiä syömähampaita on myös heittävä takamies Bradley Beal. 22,9 pisteen keskiarvolla operoiva Beal johtaa joukkueensa pistetilastoa. Porter ja John Wall tarjoavat tulitukea ja Marcin Gortat poimii levypalloja 8,3 ottelua kohden.

Ennakoidut avausviisikot
Wizards: John Wall, Bradley Beal, Otto Porter Jr., Markieff Morris, Marcin Gortat
Bulls: Kris Dunn, Justin Holiday, Denzel Valentine, Lauri Markkanen, Robin Lopez

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS