Chicago kovan haasteen edessä tiistaiaamuna – Ruudun TV-pelissä vastassa Rockets

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin peli on hyvän vaiheen jälkeen alkanut jälleen takkuilla. Viidestä viimeisestä ottelusta kasassa on vain yksi voitto ja joukkue on itäisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä tilastolla 14-26. Suurin syyllinen heikkoon vireeseen löytyy varmasti poikkeuksellisen rankasta otteluruuhkasta. Joukkue on pelannut kahdeksaan päivään viisi ottelua, eikä se voi olla näkymättä tahdissa.

Avainpelaajien, ei vähiten nuoren Lauri Markkasen (13/5/2), otteista välittyi viimeisimmässä tappiossa Indiana Pacersille jo selvä uupumus. Nyt joukkue on levännyt muutaman päivän, ja se yrittää kääntää kurssia kivikovaa Houston Rocketsia vastaan.

Rockets on lännen toisena (27-11), mutta on hävinnyt kaksi viimeisintä ottelua. James Harden on lihasvammojen vuoksi yhä sivussa. Vamma ei ole vakava, mutta Hardenin kestävyys kevättä eteenpäin mentäessä huolettaa varmasti seurajohtoa ja faneja. Tälle kaudelle saapunut Chris Paul (19,5) on tuonut tilattuja lisätehoja Hardenin rinnalle, mutta menestyäkseen joukkue tarvitsee molemmat ykköspyssynsä parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Bulls puolestaan odottaa Zach LaVinea takaisin. Kauden alusta asti sivussa olleen pelintekijän odotetaan tuovan Chicagon hyökkäyspeliin aivan uuden vaihteen, ja vapauttavan esimerkiksi Lauri Markkasta pelaamaan yhä enemmän vahvuuksillaan.

Nikola Mirotic (17,4 pistettä per peli) on kotijoukkueen paras pistemies, ja Rocketsia vastaan myös häneltä tarvitaan muutaman hieman vaisumman ottelun jälkeen parasta mahdollista, jos Bulls mielii pitää pisteet kotonaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.