Ruudun TV-ottelussa itäisen konferenssin kärkikamppailu

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Ensi yön Ruudun TV-ottelussa nähdään mielenkiintoinen itäisen konferenssin kärkiottelu, kun konferenssin kärkijoukkue Boston Celtics matkaa neljäntenä majailevan Washington Wizardsin vieraaksi.

Washington lähtee otteluun ilman tähtipelaajaansa John Wallia, joka on edelleen loukkaantuneena. Wizards on kuitenkin pystynyt taikomaan kuudesta edellisestä ottelustaan viisi voittoa ilman ykköstähteään, joten joukkue on pystynyt sopeutumaan hyvin Wallin poissaoloon. Boston on niin ikään ollut hyvässä myötätuulessa pienen suvantovaiheen jälkeen voittaen viidestä edellisottelustaan neljä. Ensi yön otteluun molemmat joukkueet lähtevät kuitenkin tappio alla. Washington hävisi viimeksi Philadelphian käsittelyssä ja Boston taipui toisessa kärkiottelussa Torontolle. Bostonille tuo hieman murheita Kyrie Irvingin keskenkuntoisuus. Irving palasi pienen loukkaantumisen jälkeen pelikentille Torontoa vastaan, muttei ole vielä aivan terävimmässä kunnossa.

Irving on ollut joukkueensa paras pistemies 24,7 keskiarvolla ja lisäksi hän on jaellut viisi passia ottelua kohden. Irvingin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota All Stars -pelaaja Al Horfordiin, joka on tilastoinut tällä kaudella monipuolisesti 13,3 pistettä, 7,8 levypalloa ja 5,2 syöttöä. Yksi vuoden parhaista tulokkaista löytyy myös Bostonin riveistä, kun Jayson Tatum on iskenyt taululle kunnioitettavat 13,7 pistettä ja 5,3 levypalloa ottelua kohden.

Washingtonilta Bradley Beal (23,8) on noussut isompaan rooliin Wallin ollessa poissa ja Otto Porter Junior (14/5,6) on jatkanut kehitystään. Myös tshekkitähti Tomas Satoransky tarjoaa taustatukea molemmissa päissä kenttää Wallin huilatessa.

Joukkueet kohtasivat toisensa viime kaudella myös pudotuspeleissä ja tuolloin Boston raivasi tiensä jatkoon otteluvoiton 4-3. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Washington sai pienimuotoisen revanssin voittamalla tapaninpäivänä Bostonissa.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo NBA:n siirtorajan umpeutuminen. Mikäli joukkueet ovat tehneet kauppoja päivän aikana, niin kokoonpanot saattavat olla varsin erilaiset kuin mihin on totuttu. Lähinnä tarkoittaen sitä, että penkillä on lähinnä aiemmin rotaatioroolissa olleita pelaajia, mikäli isomman tähtikategorian pelaajat ovat päivän aikana liikahtaneet.

Suora lähetys ottelusta alkaa Suomen aikaa kello 3.00.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS