Naisten maajoukkueen tähtipelaaja odottaa karsintaotteluita – ”Emme lähde anteeksi pyytelemään”

© Kuva: Ilari Isotalo

Susiladies jatkaa EM-karsintaotteluitaan 10.2. Romaniaa vastaan Töölön Kisahallissa ja neljä päivää myöhemmin Suomi kohtaa maailman huippumaihin lukeutuvan Ranskan vieraskentällä. Iiskola joutui jättämään loukkaantumisen takia väliin marraskuiset karsintaottelut Ranskaa ja Sloveniaa vastaan väliin. Nyt hän puhkuu jälleen intoa liittyessään maanantaina kokoontuvan joukkueen mukaan.

– Tosi siistiä taas päästä pelaamaan ja treenaamaan hyvien kavereiden kanssa. Leireillä pääsee treenaamaan hyvin ja pelaajista pidetään hyvää huolta. Se antaa myös uutta puhtia loppukauteen. Toivottavasti pääsisi myös tositoimiin, Evita Iiskola innostuu Koripalloliiton tiedotteessa.

Ranska ja Slovenia johtavat Suomen lohko puhtaalla pelillä. Suomi ja Romania ovat vielä voitoitta, joten Helsingissä taistellaan tärkeistä pisteistä.

– Romaniaa vastaan pelaamme ensimmäistä kertaa. Toivottavasti saamme hyvän matsin ja voitamme. Se on sellainen peli, jonka tiedämme pystyvämme voittamaan. Ranska on sitten tietenkin jo eritasoinen vastustaja. Olimme heitä vastaan ensimmäisessä pelissä alakynnessä erityisesti koon suhteen, muttemme lähde sinne anteeksi pyytelemään.

Ranskan tasoisten huippumaiden kohtaaminen on kuin pistäisi rahaa pankkiin Suomen tasoiselle nuorelle joukkueelle. Itsensä mittaaminen maanosan parhaimpia pelaajia vastaan on kokonaisvaltaisesti kehittävää.

– On loistava mahdollisuus päästä testaamaan omia taitoja Euroliiga- ja EuroCup-pelaajia vastaan. Odotan innolla sitä ottelua ja toivottavasti olen mukana kokoonpanossa. On aina eri asia olla kentällä kuin katsella pelejä kentän laidalta.

Ranskaa vastaan Kisahallissa nähtiin lähes tuhat ihmistä ja hieno tunnelma. Iiskola odottaa samanlaista kannustusta myös Romania-otteluun.

– Toivottavasti mahdollisimman moni tulisi paikalle. Mitä enemmän faneja ja parempi tunnelma, niin sitä enemmän se tarttuu myös meihin pelaajiin sinne kentälle, Iiskola heittää haasteen faneille.

Susiladies jatkaa EM-karsintaotteluitaan helmikuussa kohtaamalla 10.2. Töölön Kisahallissa Romanian ja 14.2. vieraskentällä Ranskan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.