Susijengin takamiehelle iso voitto Euroliigassa

Sasu Salinin edustama Malaga otti tärkeän voiton kaataessaan Euroliigassa turkkilaisen Anadolu Efesin. Salin nakutti voitto-ottelussa yhdeksän pistettä.

Malaga paranteli asemiaan Euroliigassa ottamalla kauden yhdeksän voittonsa kukistamalla Anadolu Efesin 81-68 (40-28). Pisteidensä lisäksi Salin koristi tilastojaan kahdella levypallolla ja riistolla. Tappioita Malagalla on tilillään 13 ja se on Euroliigassa kymmenentenä.
Ottelutilastot

Barcelona lähti Maccacbi Tel Avivia vastaan uudessa opissa, kun seura vapautti aiemmin viikolla päävalmentaja Sito Alonson tehtävistään ja joukkuetta luotsaa väliaikaisesti Barcelonan kakkosjoukkueesta nostettu Alfred Julbe. Valmentajanvaihto ei ainakaan vielä tuonut toivottua muutosta kurssiin, kun Barcelona hävisi Tel Avivissa 82-94 (38-46). Koponen ei pelannut ottelussa. Barcelona on 15. seitsemällä voitolla ja 15 tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt Skyliners hävisi niukasti Braunschweigin vieraana 74-77 (38-37). Huff kirjautti tilastoikseen yhdeksän pistettä ja yhden levypallon. Skyliners on sarjassa yhdeksäntenä 11 voitolla ja yhdeksällä tappiolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.