Susijengin MM-karsintalohkossa nähtiin suuryllätys – tilanne viimeisiin peleihin lähdettäessä herkullinen

© Kuva: fiba.com

Kolme ensimmäistä MM-karsintaotteluaan voittanut Tshekki koki avaustappionsa sunnuntaina, kun se hävisi Reykjavikissa Islannille 75-76. Samalla asetelmat Suomen lohkossa muuttuivat entistä mielenkiintoisemmiksi.

Islanti näytti karkaavan jo selvään voittoon ja johti peliä 14 pisteellä neljä minuuttia ennen loppua. Sen jälkeen Tshekki piti kuitenkin Islannin pisteittä ja sai vielä mahdollisuuden viimeisellä sekunnilla nousta voittoon, mutta Islanti piti pintansa.

Tshekki johtaa Suomen lohkoa kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Islanti ja Suomi seuraavat perässä kahdella voitolla ja kahdella tappiolla ja Bulgaria pitää perää saldonaan yksi voitto ja kaksi tappiota.

Suomella on vielä mahdollisuudet lohkovoittoon, mikäli se voittaa molemmat kesäkuiset ottelunsa Islantia ja Tshekkiä vastaan. Karsintojen ensimmäisestä vaiheesta kolme parasta joukkuetta etenee toiseen vaiheeseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.