Markkanen helpottui onnistumisista – ”Sain muutaman putoamaan”

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen palasi tasolleen viime yönä, kun parin vaisumman pelin jälkeen hän upotti 19 pistettä Chicagon hävitessä Brooklynille.

Kahdessa aiemmassa ottelussa Markkanen oli jäänyt kolmeen pisteeseen ja heittänyt pelitilanneheittonsa 2/16 ja kaikki seitsemän kolmen pisteen heittoyritystään ohi. Viime yönä sihti oli kuitenkin paremmin kohdillaan, kun pelitilanne heitot putosivat 8/18 ja kolmesta kolmen pisteen yrityksestä yksi upposi sisään.

– Mielestäni joukkuekaverit löysivät minut tosi hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja erityisesti sain pallot oikeisiin paikkoihin. Toisella puoliajalla se onnistui myös, mutten onnistunut saamaan niitä sisään. Olen iloinen, että sain muutaman putoamaan, mutta toivottavasti pystymme parantamaan, Markkanen totesi Sun-Timesin mukaan.

Myös päävalmentaja Fred Hoiberg kehui suomalaisen esitystä.

– Rakastin Laurin lähestymistä tänään. Hän etsi omia heittojaan. Pelaajamme tekivät hyvää työtä. Oli hyvän nähdä hänen upottavan kolmosen, siitä on aikaa, kun hän viimeksi onnistui siinä. Toivottavasti tämä peli auttaa häntä loppukautta ajatellen, Hoiberg totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.