Susijengin takamiehen joukkue putosi Mestarien liigasta – ”Olimme koko ajan takaa-ajajina”

© Kuva: Salttu Forsström

Jamar Wilsonin edustaman Nanterre 92:n urakka Mestarien liigassa päättyi neljännesvälierävaiheeseen, kun turkkilainen Banvit osoittautui liian kovaksi palaksi ranskalaisjoukkueelle.

Nanterre oli hävinnyt ensimmäisen osaottelun kotikentällään 66-74 eikä pystynyt kääntämään asetelmia toisessa osaottelussa. Banvit oli myös kotikentällään parempi ja vei sen nimiinsä 73-64 (39-30). Näin Banvit eteni kilpailussa kahdeksan parhaan joukkoon yhteistuloksella 147-130. Wilson tilastoi ottelussa 10 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.

– Kova paikka pudota tällä tavalla. Banvit oli meitä parempi molemmissa peleissä ja he ovat hyvä joukkue. He pelasivat kovaa 80 minuuttia ja ansaitsivat jatkopaikkansa. Pelasimme ajoittain hyvin, mutta olimme koko ajan takaa-ajajina. Nyt täytyy siirtää keskittyminen Ranskan liigaan ja yrittää parhaamme siellä, Wilson totesi Koripalloliiton tiedotteessa.

Marraskuussa Nanterren riveihin siirtynyt Wilson pelasi Mestarien liigassa yhteensä 11 ottelua 7,9 pisteen, 1,9 levypallon ja 2,5 syötön ottelukohtaisella keskiarvolla. Wilson paras ottelu tuli lohkovaiheessa Zielona Goraa vastaan, kun hän tilastoi 25 pistettä, viisi syöttöä ja kaksi levypalloa teholuvun ollessa 28. Joulukuussa Nanterren jättänyt Erik Murphy pelasi Mestarien liigassa yhteensä 10 ottelua tilastoiden keskimäärin 4,7 pistettä ja 3,6 levypalloa.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha hävisi alemman loppusarjan ottelussa Kolinille jatkoajan jälkeen 85-91 (83-83, 38-54). Madsen heitti 32 minuutissa seitsemän pistettä, otti kolme levypalloa, antoi yhden syötön, otti yhden riiston ja torjui vastustajan heiton kertaalleen. USK Praha on alemmassa loppusarjassa kolmantena tilillään 11 voittoa ja 15 tappiota. Loppusarjan kaksi parasta etenee puolivälieriin.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentaman Crailsheimin vahva meno sai jatkoa, kun se voitti kotonaan Paderbornin 102-77 (64-38). Crailsheim on sarjassa toisena voitettuaan 27 pelistään 24.
Ottelutilastot


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.