Lauri Markkasella edessä punttikuuri kesällä – ”Laurilla on edessä tärkeä kesä”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg toivoo Lauri Markkasen viihtyvän punttisalilla tiuhaan tulevana kesänä.

Markkanen kärsii selkävaivoista neljättä kertaa vuoden sisään. Hoiberg painottaa, että tulevan kesän pääagendana on lihaksiston vahvistaminen.

– Ykkösasia Laurille tulevana kesänä on tehdä töitä kroppansa eteen. Hän ei viime kesänä ehtinyt keskittyä siihen NBA-draftin ja EM-kisojen takia sekä liityttyään myöhässä harjoitusleirille, Hoiberg kertoi Sun-Timesin mukaan.

– Hänellä oli vain rajattu aika työskennellä meidän voimavalmentajan kanssa vahvistaakseen tiettyjä lihaksia. Se on varsin tyypillistä monille tulokkaille ja erityisesti sellaisille, jotka pelaavat maajoukkueessa, Hoiberg jatkaa.

Ensi kesä on maajoukkuepelaajille hieman vapaampi uudistuneen FIBA-kalenterin myötä. Ainoina tapahtumina ovat kesä-heinäkuun vaihteen kaksi MM-karsintaottelua.

– Laurilla on edessä tärkeä kesä ja siinä on etunenässä hänen kroppansa ja kuntoutuksensa. Hänellä on hyvä varsi. Se on yksi asia, jonka hänestä näkee. Hänellä on pitkät kädet, leveät hartiat ja hän on sen tyyppinen, että hänelle saa helposti lihasta. Hän on jo saanut sitä. Isoin asia on tehdä töitä hänen keskivartalolihaksiaan sekä lantiotaan, jotta saamme hänen selkäänsä vakaammaksi, Hoiberg valottaa.

Markkanen on joutunut jättämään neljä edellisottelua väliin, mutta Hoibergin mukaan hänet tullaan vielä tämän kauden aikana näkemään pelikentillä.

– Hän haluaa pelata ja olla joukkuekavereidensa kanssa. Toivottavasti hän palaa pian, mutta on tärkeä, että hän pystyy harjoittelemaan ensin täysipainoisesti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.