Uutena pelaajana Kobrapaidassa nähdään Robert Juvonen, joka on tehnyt Kobrien kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jossa Kobrilla on optio toisen kauden osalta.

Juvonen on 26-vuotias Keravan Kori-80 kasvatti, joka mieluiten pelaa pointin paikalla. Viime kaudella hän pelasi JBA:n riveissä 1A-divisioonaa hienoilla tilastoilla pistekeskiarvon oltua komeat 22. Lisäksi Juvonen poimi 5,4 levypalloa ja antoi 4,4 koriin johtavaa syöttöä ottelua kohden. Juvonen on pelannut 6 nuorten maaottelua ja onpa kaapissa pronssimitali Korisliigasta KTP:n paidassa kaudelta 2010-11. Juvonen valmistui tänä keväänä Jyväskylän liikuntatieteellisestä ja panostaa nyt täysillä koripalloon.

– Opiskelujen ohessa on tullut pelattua Jyväskylässä I-divisioonaa, mutta nyt on nälkä kova päästä pelaamaan ammattilaisena Korisliigassa ja mitata mihin rahkeet riittävät. Kobrilla oli tarjota juuri se mitä itse olen hakemassa ja odotankin todella innoissani tulevaa kautta, Juvonen hehkuttaa Kobrien sivuilla.