Kouvojen toiminnanjohtaja jättää paikkansa – ”Lähtöni syy on erittäin mielenkiintoinen”

Kouvot Ry:n toiminnanjohtajana kahden vuoden ajan toiminut Eero Lehtinen siirtyy uusiin työtehtäviin Turkuun ja jättää seuran toiminnanjohtajan paikan 31.8.2018.

Lehtinen siirtyy Alfons Håkans -konsernin palvelukseen Turkuun 1.9.2018 alkaen. Lehtinen vastaa uudessa roolissaan laajasta viestintä- ja markkinointikokonaisuudesta, johon kuuluvat Håkansin merihinaustoiminnan ohella Ruissalon Telakka ja sen uudistuneet tapahtumapuitteet sekä Kupittaalla sijaitseva Veritas Stadion ja Veikkausliiga-joukkue FC Inter.

– Henkilöitä erittelemättä Kouvot ja Kouvola ovat kohdelleet minua todella hienosti. Vaikka lähtöni syy on erittäin mielenkiintoinen ja jopa ainutlaatuinen mahdollisuus, on mieleni myös haikea. Olen vuosien varrella nähnyt paljon maailmaa ja saanut tavata paljon erilaisia ihmisiä monissa yhteyksissä, mutta Kouvot-perhe ja urheilukaupunki Kouvola jäävät kuitenkin ikuisesti sydämeeni, Lehtinen kertoo Kouvojen sivuilla.

Seuran puheenjohtaja Sami Pousi on samaan aikaan sekä surullinen että iloinen.

– Suuri kiitos Eerolle, joka kahden vuoden ajan teki töitä seuran eteen itseään säästämättä. Aina ei varmaankaan kiitosta saanut kuulla tarpeeksi, mutta toivottavasti Eero ymmärtää ja tietää kuinka paljon me häntä seuran sisällä arvostamme. Uusi työtehtävä on kuitenkin Eeron uralla huomattava askel eteenpäin, joten en voi olla kuin onnellinen hänen puolestaan. Kouvojen pelaajapolku toimii siis toimistonkin puolella, Pousi hymyilee.

Siirtymäaikana toiminnanjohtajan tärkeimmät työtehtävät jaetaan johtokunnan jäsenten sekä toimiston työntekijöiden välillä.

Lähde: Kouvojen kotisivut


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!