Kobrien neljäs amerikkalaispelaaja on 195-senttinen ja 95-kiloinen Larry Anderson.

28-vuotias laituri pelasi neljä kautta Long Beach Staten yliopistossa, jossa seniorivuotenaan kirjautti tilastot 13,7 pistettä, 4,9 levypalloa, 3,0 syöttöä ja 1,8 riistoa/ottelu. Anderson onnistui hienosti myös kolmosissa, jotka upposivat 41,7 % tarkkuudella. Hän pokkasi kauden jälkeen myös All-Big West konferenssin Defensive Player of the Year -arvon ja hänen joukkueensa oli myös konferenssin mestari.

Ensimmäiseksi ammattilaisvuodeksi Anderson suuntasi Belgian liigaan jossa pelasi 15 ottelua tilastoilla 10p/3,9l/1,5s/1,5r ja ehti olla Aalstarin mukana myös Belgian cup-finaalissa ennen kuin loukkaantuminen katkaisi kauden. EuroChallengen kahdeksassa ottelussa syntyivät tilastot 9,8p/5,3l/1,6s/1,0r/ottelu kolmosten upottua huimalla 46,2% tarkkuudella. Kaudella 13-14 Anderson pelasi D-liigaa 36 ottelun verran Springfield Armorin joukkueessa, jossa syntyi tilastot 14,2p/5,6l/2,3s/1,6r ottelua kohden. Kauden 16-17 hän pelasi Kanadassa seitsemän ottelun verran tilastoin 13,6p/5,6l/2,3s/1,3r.

– Larry sopii meidän duunarijengiin erinomaisesti ja tekee töitä kummassakin päässä kenttää. Kokeneempana pelaajana hän on hyvä esimerkki meidän rookie-pelaajille ja pystyy myös pelaamaan useita pelipaikkoja, Kobrien valmentaja Lars Ekström kertoo seuran sivuilla.

Kobrien sopimuspelaajat: Robert Juvonen, Jussi Turja, Panu Peltokangas, Ville Turja, Lauri Toivonen, Peetu Drockila, Mike Morsell, Zane Waterman, Khalil Small.