Puerto Ricon maajoukkuetta edustanut Christopher Ortiz liittyy Seagullsin kokoonpanoon.

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen 25-vuotiaan USA:n ja Puerto Ricon kansalaisuuden omaavan 203cm pitkän ison laitahyökkääjän Christopher Ortizin kanssa. Korisliiga on Puerto Ricon maajoukkuetta edustaneelle Ortizille tuttu, sillä viime kaudella hänet nähtiin Lapuan Kobrien paidassa yhteensä 40 ottelussa, joissa hän kirjautti tehot 16,8 pistettä ja 7 levypalloa ottelua kohden.

Monipuolisena hyökkääjänä tunnettu pelaaja osoitti vaarallisuutensa maaliskuussa KTP:tä vastaan pelatussa ottelussa miehen pussittaessa huimat 40 pistettä ja tämän lisäksi poimien 10 levypalloa.

Kent State yliopiston kasvatti on ehtinyt edustamaan ammattilaisurallaan Lapuan lisäksi Kyproksen liigassa pelaavaa ETHA Engomisia, sekä Puerto Ricon liigan Cariduros de Fajardo ja Caciques de Humacaon joukkueita.

– Etsimme pelaajaa, joka pystyy pelaamaan jo meillä olemassa olevien sopimuspelaajien kanssa ja täydentämään heidän osaamistaan. Chris Ortiz oli mielestämme tähän paras vaihtoehto. Chris on erinomainen urheilija ja pystyy heittämään myös kauempaa. Viime kaudella hän oli mielestäni yksi parhaista ison pään vahvistuksista Korisliigassa. Keskustelu Chrisin kanssaan oli hyvä ja uskon että saamme Helsinkiin pelaajan, joka on halukas ottamaan urallaan seuraavan askeleen, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas toteaa seuran tiedotteessa.

Helsinki Seagullsilla on jo voimassa olevat sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Guillaume Boucard(CAN), Tyler Thornton (USA), Timo Heinonen, Tuukka Kotti, Alex Vaenerberg, Ricky Waxlax, Jesper Granlund, Sakari Laakso, Jyri Eboreime, Erik Waxlax ja Daniel Lindner.

Korisliiga käynnistyy Gullsin osalta keskiviikkona 10.10. klo 18:30 Töölön Kisahallissa ottelulla Uudenkaupungin Korihaita vastaan.