Lauri Markkanen kommentoi kohukuvaansa – ”Ajattelin Bulls-fanien rakastavan sitä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Lauri Markkanen nousi viime viikolla myrskynsilmään, kun hän julkaisi Twitterissä kuvan viime kauden varaustilaisuudesta. Monien mielestä Markkanen näpäytti häntä varannutta Minnesota Timberwolvesia kuvallaan.

Minnesota varasi Markkasen viime vuonna varaustilaisuuden seitsemäntenä nimenä, jonka jälkeen hän siirtyi vaihtokaupan yhteydessä Chicago Bullsiin. Minnesota lähetti Chicagoon samanaikaisesti Zach LaVinen sekä Kris Dunnin. Minnesota sai sen sijaan NBA:n supertähtiin lukeutuvan Jimmy Butlerin.

Butlerin ja Minnesotan aika on kuitenkin jäämässä lyhyeksi, sillä Butler ilmoitti viime viikolla haluavansa pois seurasta ja hänet todennäköisesti kaupataan muualle ennen kauden alkua. Monet pitivät Markkasen julkaisemaa kuvaa näpäytyksenä sekasortoon ajautuneelle Minnesotalle, mutta näin ei kuitenkaan ole Markkasen mukaan.

– Se oli vain throwback-kuva, ei mitään erityistä tarkoitusta. Ajattelin Bulls-fanien rakastavan sitä ja se oli vain viatonta huvia. Ei mitään piikittelyä, Markkanen selvensi chicagolaislehti Sun Timesin mukaan.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS