Kouvoilla harmaita hiuksia kauden alla – ”Joukkueen vire on arvoitus”

Kouvot lähtee uuteen kauteen haastavasta tilanteesta. Syitä on monia. Jatke Areenan parketin kastuminen ja sitä seurannut kuivatus jatkotöineen on ajanut Kouvojen koripallojoukkueet evakkoon legendaarisesta kotiluolastaan.

Kaksi ulkomaalaisvahvistusta ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia saapumisensa jälkeen ensimmäisen ollessa jo valmiiksi loukkaantunut ja jälkimmäisen kutistuttua Atlantin ylittävällä lennolla huomattavasti normaalia enemmän. Leland King II menikin vaihtoon ja uutta pelaajaa etsitään parasta aikaa. Kauden avaukseen Kouvot lähtee kahdella ulkomaalaisvahvistuksella.

Joukkueen ykköspelintekijä Tuomas Hirvonen (12.8/2.6/6.4) loukkaantui maajoukkueen kesäleirillä ja joutuu olemaan sivussa vielä ainakin kauden avausottelusta. Myös kapteeni Ville Kaunisto (13.2/10.7) oli jonkin aikaa loukkaantuneena preseasonilla, mutta on jo palannut pelaavaan vahvuuteen. Kouvot lähtee kauteen samalla kotimaisella osastolla kuin viime kaudellakin. Kouvojen ulkomaalaisvahvistukset laituri Jeremy Morgan ja takamies EC Matthews ovat osoittautuneet kelpo pelimiehiksi. David Gonzalvez on jäänyt Kouvolaan kuntouttamaan itseään pelikuntoon. Kouvot kohtasi harjoituskaudella kahdesti Joensuun Katajan ja kertaalleen Tampereen Pyrinnön. Kolme ottelua, kolme tappiota. Tosin Kouvot ei päässyt yhteenkään harjoitusotteluun lähelläkään parasta kokoonpanoaan.

– Mukava aloittaa kausi Karhuvuoressa. Vahvistunut KTP on yksi sarjan mahdollisista kärkijoukkueista. Oman joukkueen vire on arvoitus. Nuorille miehille on vastuuta tarjolla. Loppukautta ajatellen tämä ottelu toimii hyvänä tasonmittauksena pelaajien henkilökohtaisella tasolla. Joukkuekonsepti on varmasti hakusessa, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen ennakoi seuran sivuilla.

Lähde: Kouvojen kotisivut


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!