Petteri Koponen oli Bayern Münchenin johtohahmoja, kun saksalaisjoukkue nappasi avausvoittonsa Euroliigassa kaadettuaan kreikkalaisjätti Panathinaikosin. Mestarien liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg jatkoi voittojen tiellä.

Bayern piti pintansa kotikentällään kukistaessaan Panathinaikosin niukasti 80-79 (40-41). Panathinaikosilla oli viime hetkillä vielä mahdollisuutensa, kun Bayernin Devin Booker missasi molemmat vapaaheittonsa viisi sekuntia ennen loppua, mutta huolimattomuus koitui kreikkalaisten lopulliseksi kohtaloksi, kun Vladimir Lucic katkaisi James Gistin syötön ja näin Bayern pääsi juhlimaan makeaa avausvoittoaan. Koponen lukeutui Bayernin tehokkaimpiin 10 pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Tuovin valmentama Strasbourg jatkaa puhtaalla pelillä kahden kierroksen jälkeen, kun se voitti kotonaan Bayreuthin 67-63 (33-39).
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Lietkabelis sen sijaan joutui taipumaan Hapoel Jerusalemin vieraana 67-81 (36-34). Wilson kokosi tasaisen tilastorivin kuusi pistettä, viisi levypalloa, viisi syöttöä ja riiston. Lietkabelis on hävinnyt molemmat pelinsä Mestarien liigassa.
Ottelutilastot