Celtics-tähti harkitsi vakavasti siirtoa Knicksiin – ”Ajattelin pelaamista Porzingisin kanssa”

NBA:n kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Kyrie Irving myöntää, että New York Knicks oli vahvasti tämän tutkalla, kun pelaaja pohti seuraavaa siirtoaan ennen Clevelandista Bostoniin siirtymistä keväällä 2017.

– Harkitsin kaikkia joukkueita, mutta New Yorkilla on erityinen paikka minussa, koska olen varttunut New Jerseyssä. Ajattelin pelaamista Kristaps Porzingisin kanssa, valmentaja David Fizdalea ja koko Knicksin nuorta ja vahvaa ydintä. Nämä olivat isoja pohdintoja minulle ennen kuin päätin tehdä sopimuksen Bostonin kanssa, Irving sanoi ESPN:n mukaan.

26-vuotias Irving on kertonut harkitsevansa jatkosopimusta Bostonin kanssa. Pelaajan nykyinen 94 miljoonan dollarin arvoinen ja viiden vuoden mittainen sopimus käsittää option kaudesta 2019-2020.

– Jos olisit tilanteessani, päätöksesi olisi varmasti helppo. Kun mietitään millainen joukkue meillä on ja miltä tulevaisuus Celticsissä näyttää, jotain erityistä on rakentumassa. Vanhempani ovat tavanneet Bostonissa, joten on minulla täälläkin historiaa. New Jersey on upea, mutta ei ole toista Bostonin kaltaista kaupunkia, Irving sanoi.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.