Edellisestä isosta joukkotappelusta NBA:ssa 12 vuotta – Carmelo Anthony muistelee tapausta

Los Angeles Lakersin ja Houston Rocketsin välisessä ottelussa sattuneesta tappelusta jaettiin tuntuvat pelikiellot nujakan osapuolille. NBA lätkäisi Brandon Ingramille neljän ottelun pelikiellon, Rajon Rondolle kolmen ja Chris Paulille kahden pelin pannan.

Edellisestä vastaavan mittaluokan tappelusta NBA:ssa on 12 vuotta aikaa. Tuoreimmassakin nujakassa paikalla ollut Carmelo Anthony pelasi tuolloin Denver Nuggetsissa ja sai lopulta rapean 15 ottelun pelikiellon.

– Sain 15 ottelun pannan. Se oli kovaa aikaa. Et saa mennä hallille, et harjoituskeskukseen. Sitä oli vaikea käsitellä, Anthony sanoi ESPN:lle.

Anthony sai 15 ottelun pelikiellon New York Knicksin pelintekijä Mardy Collinsin lyömisestä Nuggetsin voittaessa New Yorkissa 123-100 joulukuun 16. päivä vuonna 2006.

Knicksiä valmentanut Isiah Thomas suuttui Nuggets-käskijä George Karlille tämän pidettyä Carmelo Anthony loppuun asti kentällä takomassa pisteitä.

Thomas vaihtoi ottelun lopussa Collinsin kentälle, joka hetkeä myöhemmin rikkoi räikeästi Knicksin pelintekijä J.R. Smithiä. Pelikellossa oli jäljellä 1:15 ja Knicks tappiolla 100-115. Collinsin rikettä seuranneessa nujakassa Anthony iski Collinsia ja lensi suihkuun.

15 ottelun pelikielto rapsahti kolme päivää myöhemmin ja molemmat joukkueet saivat 500 000 dollarin sakot. Smith ja Knicksin pelintekijä Nate Robinson saivat tapauksesta 10 ottelun pelikiellot. Collins kärsi kuuden ja Knicks-hyökkääjä Jared Jeffries neljän ottelun pelikiellon. Knicksin Jerome James ja Nuggets-sentteri Nene saivat yhden ottelun pelikiellot penkiltä kentälle tulemisesta.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.