NBA:n alkukauden yksi vahvimpia suorituksia nähtiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Detroit Pistonsin Blake Griffin painoi huimat 50 pistettä Philadelphia 76ersia vastaan Pistonsin voittaessa jatkoajan jälkeen lukemin 133-132.

Philadelphian ykkösmies Joel Embiid teki ottelussa 33 pistettä. Embiid oli ottelun jälkeen tappiosta huolimatta varma pääsystään Detroitin sentterin Andre Drummondin pään sisälle.

– Luulen, että omistan paljon hänen päänsä sisältä. Me hävisimme, joten en varmaan saisi soittaa suutani, mutta hän tietää pirun hyvin, ettei pysty vartioimaan minua. He pelasivat joukkueena kuitenkin hyvin, Blake oli loistava ja meidän täytyy vain olla huomenna parempia, Embiid summasi ESPN:n mukaan.

Drummond ja Embiid ottivat yhteen koko illan. Pistons-sentteri lensi päätösneljänneksen lopussa lopulta ulos huitaistuaan Embiidiä kasvoihin. 76ers-tähti ei unohtanut mainita asiasta ottelun jälkeen.

– Minä vain puhuin, pelasin koripalloa ja yritin voittaa pelin. Näitte kyllä mitä hän teki toisessa virheessään huitaistuaan minua. Hänen kätensä otti kasvoihini, mutta kuten sanoin: minusta tuntuu, että omistan paljon hänen päänsä sisällä.