Knicksiin huhutulta Kevin Durantilta veret seisauttava esitys New Yorkissa: ”Tiedätte tunteen, kun kaikki liikennevalot ovat vihreitä”

Kevin Durant antoi loppuunmyydyn Madison Square Gardenin yleisön rahoille todellista vastinetta perjantain ja lauantain välisenä yönä. Golden State Warriorsin voittotilasto tällä kaudella näyttää nyt lukemia 5-1, kun joukkue haki New York Knicksistä voiton pistein 128-100.

Tähtinipun ykkösnimi vaihtelee illasta toiseen pääsääntöisesti Durantin ja Stephen Curryn välillä. Nyt oli Durantin vuoro, joka teki tehot 41/5/9. Pisteistä 25 syntyi viimeisellä neljänneksellä.

– Tiedätte tunteen liikenteestä, kun yrittäessänne ehtiä jonnekin jokainen liikennevalo on vihreä, Durant kuvaili virettään ottelun jälkeen ESPN:n mukaan.

Voittamisen kulttuurille symboliksi NBA:ssa muodostunut Warriors oli parhaimmillaan jälleen ratkaisevissa hetkissä. Knicks jäi päätösneljänneksellä täysin jalkoihin pistein 16-47.

Durantin sopimus Warriorsissa päättyy kesällä ja huhut ovat vieneet häntä nimenomaan Knicksiin. Ei ole salaisuus, että Durant rakastaa New Yorkin tunnelmaa. Tähtipelaaja itse ei kuitenkaan ole antanut huhuille vielä omalta puoleltaan tukea.

– Tunnelma oli mahtava. Se on sitä Madison Square Gardenissa aina. Yleisö on äänekäs ja he nauttivat jokaisesta pelitilanteesta, oli joukkue mikä hyvänsä. Jos suoritus on hyvä, he osoittavat suosiotaan. Se on aitoa, pidän siitä, Durant kuvaili tunnelmaa Knicksin otteluissa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.