Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

Jo kertaalleen tällä kaudella EuroCupin kierroksen MVP:ksi valittu Murphy osoitti, ettei ensimmäinen valinta ollut sattumaa, kun hän heitti Mornar Baria vastaan kentän korkeimman pistemäärän 19. Murphyn sihti oli tarkkana, sillä viidestä kolmen pisteen yrityksestä neljä upposi sisään ja kaikki kolme kakkosta sekä yksi vapaaheitto niin ikään soittivat sukkaa. Murphy tilastoi 87-84 (46-42)-päättyneessä ottelussa lisäksi kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Huff sai kunnian iskeä Mornar Barin arkkuun viimeiset naulat vapaaheittoviivalta ottelun loppuhetkillä. Huff keräsi yhteensä 13 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi riistoa. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt oli jo aiemmin varmistanut jatkopaikkansa ja on lohkossa kolmantena.

– He ovat hyvä puolustusjoukkue. Tiesimme heidän tulevan kovaa ja olevan vahvoja hyökkäyspäässä. Pysyimme yhdessä puolustuksessa. Saimme muutamia runeja, mutta he pitivät pelin tiukkana ja puolustuksemme avulla voitimme loppuhetkillä pelin. Mielestäni pelasimme hyvin hyökkäyksessä, mutta meidän täytyy parantaa, pelata ehkä vähän parempaa levypallopeliä ja puolustaa tiettyjä tilanteita paremmin. Oli hyvä napata voitto, Murphy tunnelmoi EuroCupin sivuilla.
Ottelutilastot

Frankfurtin kanssa samassa lohkossa pelaava Sasu Salinin Malaga hävisi lohkon kärkiottelussa UNIKS Kazanille niukasti 84-87 (44-38). Salinin tilastoiksi ottelussa merkittiin kolme pistettä, kolme levypalloa ja syöttö. Malaga on lohkossa toisena.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona aloitti jatkolohkon 98-89 (46-39)-vierasvoitolla Levski Sofiasta. Lee nosteli tehokkaasti 10 pistettä, raapi kolme levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kertaalleen.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg puristi 81-73 (43-37)-voiton Olimpija Ljubljanasta. Strasbourg on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Lietkabelis taipui Mestarien liigassa Antwerpin vieraana 64-70 (24-26). Wilson heitti kuusi pistettä ja otti kaksi levypalloa. Lietkabelis on viidentenä lohkossaan.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan debyytti Puolan liigassa Trefl Sopotin päävalmentajana päättyi niukkaan 96-99 (47-41)-tappioon Gliwicelle. Sopot on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden yhdeksästä ottelustaan.

– 96 pisteen pitäisi riittää voittoon joka pelissä. Puolustuksemme oli surkeaa. Levypallopelimme oli huonoa ensimmäisellä puoliajalla ja päätöksenteko oli huonoa toisella. Hävisimme myös tärkeitä yksi vastaan yksi -tilanteita. Ehkä pelaajat väsyivät, mutta on selvää, että hävisimme tämän pelin puolustuksessa, Toijala mietti ottelun jälkeisessä haastattelussa.
Ottelutilastot