Lauri Markkanen ja Chicago Bulls palasivat peliparketeille vuodenvaihteen jälkeen, kun Orlando Magic veti pidemmän korren United Centerissä loppulukemin 112-84.

Bullsille jäi vähän jossiteltavaa, kun Magic jyräsi alusta loppuun laajalla rintamalla. Vierasjoukkueen kuudesta yli kaksinumeroisille pistelukemille yltäneestä parhaimmat pistemiehet olivat Nikola Vucevic (22/12) ja Aaron Gordon (18/7/9 syöttöä).

– Pidimme heidät 80 pisteessä edellisen kerran tässä rakennuksessa. Tänään he tekivät 112 pistettä. Minusta energiamme pelin alussa oli huono. Olin pettynyt siihen, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen kommentoi Bullsin Twitter-tilillä Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Markkanen pelasi 28 minuuttia, joiden aikana hän pussitti 14 pistettä, kahmi kuusi levypalloa ja tarjoili kaksi syöttöä. Kahdestatoista pelitilanneheitostaan suomalainen säkitti puolet.

Zach LaVine (16/3) ja Kris Dunn (14/3/4) olivat Markkasen ohella Bullsin etevimmät pistenikkarit.

Bulls pelaa seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä vieraissa Indiana Pacersia vastaan.

Muissa yön peleissä Joel Embiid (42/18) rymysi jälleen tehokkaasti Philadelphialle joukkueen voittaessa Phoenixin vieraskentällä. Phoenixin Devin Booker heitti 37 pistettä. Anthony Davisin 34 pisteen ja 26 levypallon iltapuhde ei riittänyt tuomaan voittoa New Orleansille Brooklynistä. Boston nappasi voiton Minnesotasta Gordon Haywardin (35) johtaessa marssia. Dallas haki selvän voiton Charlotten vieraana eikä Miami antanut Clevelandille mahdollisuuksia. Washington voitti Atlantan ja Blake Griffinin (26/8/7s) Detroit oli liikaa Memphisille. Ilman LeBron Jamesia pelannut Lakers joutui taipumaan Oklahoma Citylle, kun Paul George (37) jatkoi jälleen vahvoja otteitaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Dallas 84-122
Cleveland-Miami 92-117
Washington-Atlanta 114-98
Brooklyn-New Orleans 126-121
Boston-Minnesota 115-102
Chicago-Orlando 84-112
Memphis-Detroit 94-101
Phoenix-Philadelphia 127-132
Lakers-Oklahoma City 100-107