Kobriin tälle kaudelle 1+1-vuotisella sopimuksella liittynyt Robert Juvonen päätyi lopettamaan koripallon pelaamisen.

Kuluvalla kaudella korisliigassa 14 ottelua runsaan 20 minuutin peliajalla ja 3,4 pisteen, 2,6 levypallon ja 1,6 syötön keskiarvoilla pelannut takamies laati oman tiedotteensa ratkaisuun liittyvistä syistä.

– Päätin lopettaa kilpakoripallon pelaamisen kroonisten vaivojen ja motivaation puutteen vuoksi. Tulin Lapualle sillä mielellä, että panostan kaiken koripalloon ja pelaan ammattilaisena vähintään seuraavat 5 vuotta. Valitettavasti krooniset selkävaivat alkoivat vaivaamaan loppusyksystä samalla, kun omat peliesitykset alkoivat heikentyä. Joulukuussa menetin lopullisesti uskon omiin kykyihin, enkä pystynyt enää näkemään itseäni koripalloammattilaisena.

– Olen äärimmäisen kiitollinen Kobrien organisaatiolle saamastani mahdollisuudesta ja samalla myös pahoillani, etten pystynyt täyttämään heidän enkä omia odotuksiani. Erityisesti olen kiitollinen Markku Turjalle, joka tämän mahdollisuuden tarjosi. Sanojensa mittainen suoraselkäinen mies, joka ansaitsee jokaisen Kobra-pelaajan kunnioituksen.

– Haluan myös kiittää Marko Alakoskelaa ja Tuomas Vanhamaata, joiden välitön huolenpito saa pelaajat tuntemaan Lapuan kodikseen saman tien. Yhtä suurella sydämellä varustettuja korismiehiä saa etsiä.

– Kiitos myös kaikille muille taustaryhmässä, jotka tekevät uskomattoman hienoa työtä lapualaisen ja suomalaisen koripallon eteen. Harmi, ettei asiat menneet niin kuin suunniteltiin. Tsemppiä loppukauteen ja tulevaisuuteen, Juvonen viestitti Kobrien sivuilla.