“Perhesyiden” takia Korisliigajoukkueen jättänyt vedätti tylysti – siirtyi uuteen seuraan

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Viime kaudella Miami Heatissa kolme ottelua pelannut Matt Williams Jr. siirtyi suurten otsikoiden kera täksi kaudeksi Korisliigaan ja KTP:n riveihin. Hän kuitenkin jätti joukkueen viikonloppuna, kun ilmoitti palaavansa kotimaahansa perhesyiden vedoten. Nyt hän on kuitenkin allekirjoittanut sopimuksen uuden seuran kanssa.

KTP:n tiedotteessa kerrottiin, että Williamsille on tulossa perheenlisäystä toukokuussa, joten hän halusi palata takaisin USA:han. Paria päivää myöhemmin hänen agenttitoimistonsa kuitenkin ilmoitti hänen tehneen sopimuksen kreikkalaisseura GS Kymisin kanssa.

Williams tilastoi Korisliigassa keskiarvoikseen 14,7 pistettä, 4,7 levypalloa ja 1,9 syöttöä.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!