“Perhesyiden” takia Korisliigajoukkueen jättänyt vedätti tylysti – siirtyi uuteen seuraan

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Viime kaudella Miami Heatissa kolme ottelua pelannut Matt Williams Jr. siirtyi suurten otsikoiden kera täksi kaudeksi Korisliigaan ja KTP:n riveihin. Hän kuitenkin jätti joukkueen viikonloppuna, kun ilmoitti palaavansa kotimaahansa perhesyiden vedoten. Nyt hän on kuitenkin allekirjoittanut sopimuksen uuden seuran kanssa.

KTP:n tiedotteessa kerrottiin, että Williamsille on tulossa perheenlisäystä toukokuussa, joten hän halusi palata takaisin USA:han. Paria päivää myöhemmin hänen agenttitoimistonsa kuitenkin ilmoitti hänen tehneen sopimuksen kreikkalaisseura GS Kymisin kanssa.

Williams tilastoi Korisliigassa keskiarvoikseen 14,7 pistettä, 4,7 levypalloa ja 1,9 syöttöä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!