Tammikuussa kaikki kuusi otteluaan voittaneen Kauhajoen Karhu Basketin laituri Okko Järvi on valittu Korisliigan kuukauden pelaajaksi.

23-vuotias ja 193-senttinen Järvi pelaa ensimmäistä kauttaan Karhu Basketin riveissä. Tapiolan Hongan kasvatti tehoili tammikuun keskiarvoikseen 18,8 pistettä, 5,5 levypalloa sekä 3,0 syöttöä.

Järvi oli suuressa roolissa, kun hallitseva Suomen mestari otti tammikuussa kuudesta ottelustaan kuusi voittoa. Otteluista neljässä Järvi rikkoi 20 pisteen rajapyykin.

Järvi on parantanut tällä kaudella otteitaan samaan tahtiin Karhu Basketin kanssa. Kun vielä alkukaudesta Järven ja kauhajokelaisjoukkueen suoritukset hieman yskähtelivät, on vuosi 2019 sujunut toistaiseksi molemmilta lähes moitteetta.

Järvi on nostanut pistekeskiarvoaan tasaisesti kauden jokaisena kuukautena. Vielä lokakuussa Järvi takoi pisteitä alle yhdeksän ottelua kohden. Marraskuussa Järven pistekeskiarvo oli 10,7, joulukuussa 14,4 ja tammikuussa jo siis komea 18,8.

Järvi pelaa nyt kuudetta kauttaan Korisliigassa. Järven aiemmat pääsarjaseurat ovat Tapiolan Honka, Salon Vilpas sekä Espoo United.

Järvi on samalla Korisliiga-kauden 2018–19 ensimmäinen suomalainen kuukauden pelaaja. Aiemmat kuukauden pelaajat ovat tältä kaudelta ulkomaalaissenttereitä: Sean O’Mara, Malik Dime ja Tyrell Nelson.