Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Tomas Murphy sivusi piste-ennätystään, kun aloitusviisikkoon nostettu Murphyn veljeskatraan nuorin tehtaili 21 pistettä ja 12 levypalloa Huskiesin selkeässä voitossa.

Kahdeksannen kerran tällä kaudella aloitusviisikossa pelannut Murphy johdatti yliopistonsa 58-73 (29-28) -voittoon Towsonista. Murphy (21/12/3 syöttöä/2 riistoa) pelasi uransa suurimmat minuutit vääntäen 37 minuutissa pelitilanneheittonsa 8/12 ja kolmosensa 2/3.

Andre Gustavson ja Richmond tekivät Atlantic 10 -konferenssin historiaa heittäen pelitilanneheittonsa 67% (32/48) ja voittaen La Sallen 84-75 (44-43). Gustavson viihtyi parketilla viisikkopelaajana 28 minuuttia, joiden aikana hän keräsi itselleen neljä pistettä ja yhden levypallon.

Tuukka Jaakkolan Cal Poly sai maksettua kalavelkoja parin viikon takaa piestyään Big West -konferenssissa Havaijin yliopiston 80-88 (40-38). Jaakkola pelasi 20 minuuttia tehtaillen seitsemän pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja kaksi torjuntaa.

Southland-konferensissa Samuli Niemisen Stephen F. Austin murskasi Incarnate Wordin 54-81 (24-41). Nieminen pelasi ottelussa 15 minuuttia, joiden aikana hän kokosi tilastosarakkeeseensa kaksi pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston.

Maxhunin yliopistolle jatkoaikavoitto

Edon Maxhunin Long Beach State taisteli puolustuksensa myötä jakoajan kautta 71-67 (26-32, 59-59) -voittoon UC Riversidea vastaan. Maxhuni jäi pisteittä pelaamassaan seitsemässä minuutissa.

Remu Raitasen ja San Franciscon neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun Santa Clara veti pidemmän korren 65-68 (30-33). Raitanen tarjoili yhden syötön pelaamassaan neljässä minuutissa.

Elias Valtonen ja Arizona State voittivat kolmannen peräkkäisen ottelunsa Pac-12-konferenssissa venymällä vahvan toisen puoliajan turvin 59-69 (34-28) -voittoon Californiasta. Valtonen jäi pisteittä pelaamassaan yhdessä minuutissa.