Susijengin takamiehet hyvässä vireessä – suomalaisille tärkeitä voittoja

© Kuva: fiba.com

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

Wilson teki tarkkaa työtä Lietkabelisin kaadettua vieraskentällä Nevezisin 97-80 (39-46). Sähäkkä takamies kieputteli viidestä kakkosen yrityksestään neljä sisään, kolmoset putosivat sukan läpi 2/3 ja lisäksi hän pussitti varmasti kaikki kuusi vapaaheittoaan. Wilsonin tilastoihin kertyi myös neljä levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Lietkabelis on Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Euroliigassa Koposen Bayern München haki tärkeän 89-75 (41-44)-vierasvoiton Buducnostista. Koponen lukeutui jälleen Bayernin parhaimmistoon 11 pisteellä, yhdellä levypallolla ja kolmella syötöllä. Bayern taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen tällä hetkellä yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Iisalon ja Vertion käskyttämä Crailsheim Merlins otti tärkeän 87-82 (40-45)-voiton Mitteldeutscheristä. Voiton turvin Crailsheim nousi Mitteldeutscherin ohi pois putoajan paikalta.
Ottelutilastot

Ahosen Oviedo nousi Espanjan LEB Orossa kolmanneksi voittamalla vieraskentällä Real Canoen 70-59 (30-30). Ahosen sihti oli kohdillaan, kun hän kirjautti 17 pistettä. Ahosen kuudesta kolmen pisteen yrityksestä viisi meni sisään. Tilastoihin merkittiin myös yksi levypallo, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote