Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen 19-vuotiaan Ricky Waxlaxin kanssa.

Joukkueen vahvuudessa jo kaudesta 2016-2017 mukana ollut laituri on murtautunut kuluneella kaudella joukkueen avausviisikon vakiokasvoksi ja on ollut mukana myös Suomen miesten maajoukkueen, Susijengin, kokoonpanossa.

Joukkueen toimitusjohtaja Aku Perho kommentoi syntynyttä sopimusta iloisin mielin.

– Se, että Ricky päätti jäädä meille ainakin kahdeksi vuodeksi, oli itselleni ja varmaan monelle muullekin helpottava tieto. Hän on mielestäni yksi Suomen parhaimmista nuorista pelaajista, joka nuoresta iästään huolimatta on lunastanut paikkansa Korisliigan vakiokalustossa. Hänen kauttaan joukkueen kokoonpanossa toteutuu myös tietynlainen pysyvyys, Perho kommentoi seuran tiedotteessa.

Seagulls-paidassa Waxlax on ehtinyt jo voittamaan kaksi SM-pronssia, sekä edustamaan Gulls-miehistöä yhteensä 77 Korisliiga-ottelussa.