Läntisen konferenssin voittotaistelu käy kiivaana

© Kuva: Getty Images

Golden State ei antanut Indianan yllättää itseään viime yönä NBA:ssa ja Denverin vahva kausi sai taas jatkoa.

Golden State ja Denver käyvät tiukkaa taistelua läntisen konferenssin ykköspaikasta ja molemmat voittivat viime yönä omat ottelunsa. Golden State jyräsi omassa ottelussaan Indianan ohi ja Denver puristi voiton Washingtonin vieraana.

Kemba Walker (31) heitti Charlotten voittoon Minnesotasta ja Donovan Mitchellin vahva 34 pisteen iltapuhde oli laiha lohtu, kun Utah hävisi yllättäen Atlantalle. Detroit jätti Phoenixin vaille mahdollisuuksia ja Sacramento kampeasi Dallasin.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Minnesota 113-106
Washington-Denver 108-113
Atlanta-Utah 117-114
Phoenix-Detroit 98-118
Sacramento-Dallas 116-100
Golden State-Indiana 112-89