Lauri Markkanen keräsi 18 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Chicago Bulls hävisi mielettömän ensimmäisen puoliajan pelanneelle Utah Jazzille 114-83.

Bulls joutui kuoppaan ensimmäisen puoliajan aikana, kun läntisen konferenssin pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävä Jazz pussitti peräti 70 pistettä. Vaikka Bulls petrasi toisella puoliajalla, niin ottelun voittaja oli jo ratkaistu ensimmäisellä puoliajalla.

Markkanen pelasi 26 minuuttia ollen 18 pisteellään Bullsin paras pistemies. Pisteiden lisäksi suomalaisen näppeihin tarttui kymmenen levypalloa ja yksi riisto. Pelitilanneheittonsa Markkanen säkitti 6/20, kolmosensa 1/6 ja vapaaheittonsa 5/5.

Jazzilta peräti seitsemän pelaajaa ylsi yli kaksinumeroisille pistelukemille. Korkeimman pistemäärän kokosi ranskalaissentteri Rudy Gobert (21/14/4 torjuntaa).

Bulls pelaa seuraavan kerran tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vieraissa Toronto Raptorsia vastaan. Muissa yön otteluissa Dallasin tähtitulokas Luka Doncic oli liian liukas pideltävä hallitsevalle mestarille kirjauttaessaan tripla-tuplan (23/11/10) Golden State -voitossa. Charlotte oli jo 18 pistettä tappiolla Bostonia vastaan, mutta Kemba Walker (36) jodatti takaa-ajoa ja siivitti Hornetsin voittoon. Kyrie Irving kasasi 31 pistettä. Erinomaista tulokaskautta pelaava Trae Young (32/11s) oli Atlantan sankari, kun hän nosti voittokorin Philadelphiaa vastaan 0,1 sekuntia ennen loppua. Karl-Anthony Towns (33/23) oli liikaa Memphisille Minnesotan hakiessa vierasvoiton ja Damian Lillard (28) oli Portlandin sankari Detroit-voitossa.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Boston 124-117
Washington-Miami 108-113
Atlanta-Philadelphia 129-127
Chicago-Utah 83-114
Memphis-Minnesota 99-112
Golden State-Dallas 91-126
Portland-Detroit 117-112